Читај ми!

Шта све можете видети током вожње квадовима у околини Горњег Милановца

Све је више домаћина који туристима нуде боравак у етно-домаћинствима са савременим условима за одмор на селу. У околини Горњег Милановца иду и корак даље. Kако би гостима показали природне лепоте, организују атрактивне вожње квадовима кроз шуме до видиковаца на околним планинама.

Туристи радо посећују занимљива етно-села, изграђена у складу са природом, а Трбовићи су у селу Озрем уклопили најважније, дрво, камен, ваздух и воду.

Kроз имање које красе аутентичне куће брвнаре протиче бисти поток, а боравак гостима употпуни гостопримство домаћина отвореног срца.

„Да им буде лепо, да уживају у доброј храни, у лепом амбијенту, у природи, у шуми да кажем, овде, да им буде баш удобно ван урбане средине, да дођу овде у природу, значи то је најважније", рекао је власник етно-домаћинства Бранко Трбовић.

И све је усклађено за уживање и релаксацију у природном амбијенту, миру и тишини.

За нешто више од одмора на селу, ови заљубљеници у природу спојили су пријатељство и заједничка интересовања, односно хоби са туризмом, па гостима који воле активан одмор нуде авантуристичке вожње квадовима.

„Прелепа је природа, прелепо је и дружење. Kвадовима може много тога да се види, шетња природом је јако лепа, али је ограничени сте на неки број километара. Ми огроман број километара пређемо, доста тога видимо и више него када се шета и тако", каже Михаило Дринчић из Горњег Милановца.

Јесења вожња стазама кроз шуме и ливаде планинским путевима права је атракција и уживање у нестварним призорима.

За кратко време стиже се до врха Рајца и прелепих видиковаца, са којих се види готово цела Шумадија, а у целодневној тури могу се обићи планински предели Сувобора, Равне горе, Дивчибара.

„Феноменално је дружење на вожњи. Деца иду са нама, обилазимо прелепе пределе који су нам овде доступни. Обилазак планине, природа, ми смо нашли и спој дружења и опуштања и вожње квадовима", изјавио је власник етно-домаћинства Раде Трбовић.

„Нама је драго да са гостима можемо да поделимо ово прелепо искуство. Вожња квада је један леп, посебан доживљај, тако да може да се максимално ужива у природи, у овом изузетном пределу, да се доста обиђе, да се види доста тога, тако да може да се ужива, и ко је мање можда искусан са квадовима и да викенд проведе баш онако да дуго памти", сматра Иван Аксентијевић из Горњег Милановца.

У етно-селу недалеко од Горњег Милановца кажу има за свакога понешто. Без обзира на то да ли се одлучите за авантуру или боравак у мирној оази, најважнији је повратак природи и планинским пределима изузетне лепоте.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије