Несвакидашњи призор - игра ретког албино делфина у водама Калифорније

Са обала Калифорније, примећен је призор који се памти. Албино делфин, који се изузетно ретко виђа, зашао је у калифорнијске воде где се безбрижно дружио са другим делфинима.

Делфини су иначе сиве боје, али када се деси ретка генетичка мутација, онда су скоро потпуно бели. 

Код већине врста животиња, албино јединке неретко се изопште или чак и убију, зато што их други припадници те врсте сматрају слабијим пошто су другачије.

Међутим, када је реч о делфинима, то није случај. Као друштвене и брижне животиње, "држе се заједно" и не напуштају своје чланове.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије