„Веритас Алта“ - нова платформа за управљање подацима у облаку

Континуирана иновација у домену резервних копија података предузећа и опоравку података, доказана је недавним покретањем „Веритас Алта“ - сигурне платформе за управљање подацима у облаку, која помаже корисницима да осигурају да њихови вредни подаци буду заштићени, опорављени и усаглашени у свим облацима.

То укључује и „Веритас Алта Вју“, конзолу за управљање засновану на облаку, која корисницима пружа јединствену видљивост и контролу над заштитом целокупних података,  било да се налазе на серверима у просторијама компаније или изван њих.

Аналитичари Гартнера поставили су Веритас технолоџис као лидера у Гартнер Магичном квадранту софтверских решења за резервне копије података предузећа и решења за опоравак података, по седамнаести пут, прошле године.

Препознати су као Избор клијената у извештају Gartner Peer Insights „Voice of the Customer“,  у сегменту софтверских решења за бекап и опоравак података предузећа.

„Kако претње ренсомвреом настављају да ескалирају широм предузећа, морамо да оснажимо наше кориснике да преузму контролу над својим подацима и обезбеде их у окружењима унутар и ван просторија предузећа, и у било ком облаку“, каже Лоренс Вонг, виши потпредседник производа и стратегија.

субота, 03. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено