JobFair 16 ─ сајам послова и пракси

Седмог и осмог новембра, у згради техничких факултета у Београду, студенти волонтери организују сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета, под називом „JobFair 16 ─ Креирај своју будућност!"

Дванаести пут заредом, 7. и 8. новембра у згради техничких факултета, студенти организују Сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета. 

  „JobFair 16 ─ Креирај своју будућност!" је пројекат који се сваке године одржава првог понедељка и уторка у новембру са намером да студентима представи могућност запослења и развоја каријере у компанијама које успешно послују у нашој земљи.

Попуњавањем форме на интернет презентацији Сајма, сви који се региструју на сајту JobFair-а (http://www.jobfair.rs/cv/) добијају могућност да оставе своју електронску биографију коју ће моћи да допуњују током целе године.

Свака измена у радној биографији биће видљива HR менаџерима компанија које учествују на Сајму.

Паралелно са Сајмом, одвијаће се сесија „Разговор за посао" на коју се заинтересовани могу пријавити такође путем сајта Сајма.

Сајам организују две волонтерске, непрофитне, аполитичне студентске организације ─ БЕСТ Београд и Истек Локални комитет Београд.

Приредила: Маја Стојановић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара