Филолози награђени за преговарање

На међународном такмичењу у преговарању "The Negotiation Challenge TNC", које је одржано у Бечу, тим студената Филолошког факултета у Београду, освојио је пето место. У конкуренцији је било 40 тимова. "The Negotiation Challenge TNC" је такмичење у коме учествују студенти мастер и докторских студија права и економије са најпрестижнијих светских универзитета.

Тим студената Филолошког факултета Универзитета у Београду освојио је 5. место на престижном међународном такмичењу у преговарању "The Negotiation Challenge" - TNC, које је ове године одржано у Бечу.


Студенткиње Филолошког факултета, Мила Милосављевић, Мина Марковић и Теодора Проле, у конкуренцији коју је чинило 40 тимова универзитета из целог света, представиле су Универзитет у Београду на изузетан начин и позиционирале нашу репрезентацију као једну од водећих, освојивши пето место у укупном пласману.


 "The Negotiation Challenge" - TNC је међународно такмичење у преговарању у коме првенствено учествују студенти мастер и докторских студија права и економије са најпрестижнијих светских универзитета. Ово такмичење, познато по јакој конкуренцији, пружа студентима прилику да упореде и унапреде своје преговарачке вештине, као и да се припреме за комплексне преговоре са којима ће се сусрети након завршетка студија.

TNC окупља најбоље студенте са водећих универзитета широм света и пружа им могућност да се међусобно такмиче у веома реалистичним преговарачким ситуацијама.


Неки од најугледнијих светских универзитета чије су репрезентације узеле учешће на овом престижном такмичењу ове и претходних година јесу и Универзитет у Кејмбриџу, Универзитет Ломоносов из Москве, Универзитет Харвард, Универзитет Кјото, Тафтс универзитет, Универзитет у Архусу, Универзитет у Лувену, Универзитет Брандајс, Универзитет у Бону, Универзитет у Бечу, Универзитет у Рејкјавику, Технолошки универзитет у Бечу, као и многи други.


Идуће, 2017. године "The Negotiation Challenge" биће одржан у Боготи, Колумбија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво