Читај ми!

"Some Girls" поново излазе

Поводом пола века рада „Ролинг стоунса“, што ће обележити 2012. године, чувени рок састав поново ће објавити албум "Some Girls" из 1978. године. Ново издање албума који је седамдесетих достигао шестоструку платинасти тираж, моћи ће да се купи од новембра у дигиталном, делукс и супер-делукс издању.

Рок бенд „Ролинг стоунс", објавиће у новембру реиздање албума Some Girls. Времешни рокери темпирали су да ново издање албума из 1978. године објаве уочи 50. годишњице рада 2012. године.

Албум ће моћи да се купи од 21. новембра, у три облика, дигиталном, делукс и супер-делукс издању, објављено је на шоу-бизнис сајту Диџитал спај.

На албуму Some Girls који је у САД-у имао шест платинастих тиража налази се и један од највећих хитова Miss You, који је седамдесетих година био на врху америчких и британских топ листа.

Тај албум је учврстио позицију у бенду гитаристи Ронију Вуду који се „Стоунсима" придружио три године пре објављивања издања.

За квалитет звука на новом издању био је задужен продуцент Дон Вас, а детаљи о сваком од три формата албума биће саопштени накнадно.

Обожаваоци „Ролинг стоунса" очекују да ће група 2012. године одржати турнеју поводом 50. годишњице рада, што за сада није потврђено.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара