Читај ми!

Последњи дует Ејми Вајнхаус

Легендарни музичар Тони Бенет последњи је сарађивао са трагично преминулом певачицом Ејми Вајнхаус, а спот за песму "Body&Soul" који су заједно снимили, стигао је данас, на Ејмин рођендан, пред фанове.

Обожаваоци трагично преминуле Ејми Вајнхаус напокон су дочекали да у етар премијерно буде пуштена последња песма коју је певачица снимила у дуету са Тонијем Бенетом.

Заправо, чекао се 14. септембар, датум када је рођена.

Ејми и Тони су песму Body&Soul снимили у марту месецу у чувеном лондонском студију "Abbey Road", за његов албум Duets који ће се за неколико дана наћи у продаји.

Сав приход од продаје албума као и овог сингла ићи ће у хуманитарни фонд који је покренуо певачицин отац Мич Вајнхаус, како би помогао другим младим људима који имају проблеме са болестима зависности.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара