Нежна страна неваљале Аврил

Док јој се сузе сливају низ лице, тамна шминка, иако водоотпорна, оставља трагове на образима, а Аврил Лавињ осећајно пева о томе колико јој вољени недостаје. Младима се “Wish You Were Here“ допада, али поштоваоци групе „Пинк флојд“ нису баш одушевљени новим спотом младе певачице.

Музички критичари упозоравају неупућене да их не завара црни ајлајнер Аврил Лавињ, јер у споту Wish You Were Here од опасне даркерке нема ни трага.

Иако је изградила репутацију уметнице коју апсолутно не занима шта ће неко рећи и да ли ће изазвати негативне или позитивне коментаре својим понашањем, облачењем, певањем и компоновањем, одлучила је да покаже свету да има и нежнију страну.

У споту који је за свега три дана на Јутјубу прегледан више од четири милиона пута, несташна Аврил рони сузе преко тамне, водоотпорне шминке и осећајно пева о томе колико јој драга особа недостаје.

Они који нису баш одушевљени радом младе кантауторке, као и поштоваоци групе „Пинк флојд" (Pink Floyd) и њиховог истоименог хита немају много лепих речи, нарочито за текст песме.

„Damn, damn, damn, what I'd do to have you? Near, near, near, wish you were here" заиста није врхунска поезија, али се у комплету са нежном мелодијом и енергијом канадске уметнице младима допада.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара