Читај ми!

Уста спојила Енрикеа и Џеј Ло

Талас успеха на којем плови латино дива Џенифер Лопез већ неко време, стиже ускоро и до Енрикеа Иглесијаса. Под будним оком продуцента и ди-џеја Френка Ија, двоје уметника удружило је гласове у песми провокативног назива "Mouth2Mouth".

Џенифер Лопез и Енрике Иглесијас снимили су дует у сарадњи са продуцентом и ди-џејем Френком Ијем, објављено је на шоу бизнис сајту Диџитал спај.

Френк И је снимање дуета Mouth2Mouth открио на својој страници на Твитеру.

„Нова (песма) Енрикеа и Џеј Ло стиже ускоро!", написао је популарни ди-џеј.

Одговарајући на питања обожавалаца двоје певача, уметник који није могао да сакрије одушевљење сарадњом па је додао да је реч о оригиналном дуету, а не обради.

Амерички продуцент је са Иглесијасом сарађивао на хиту Tonight (I'm Lovin' You), а на списку сарадника има велика имена света музике попут Мадоне, али и младих снага предвођених Питбулом, Џастином Бибером, Крисом Брауном и Кањеом Вестом.

После великог успеха песама I'm Into You и On the Floor Џенифер Лопез, која се у јулу растала од мужа Марка Ентонија, одлучила је да фанове ускоро обрадује и синглом Papi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара