Лил Вејн оборио Ајтјунс рекорд

Дугонајављивани албум проблематичног репера Лил Вејна "Tha Carter IV" остаће забележен у историји Ајтјунса као најпродаванији у току једне недеље. С обзиром на то да недеља није истекла, као и да је издање пласирано и на другим сервисима, очекује се да коначан број буде чак 850.000 продатих копија!

Албум Tha Carter IV постао најпродаванији албум у току једне недеље у историји Ајтјунс сервиса.

Само три недеље након што су Џеј Зи и Кање Вест са албумом Watch the Throne поставили рекорд највеће продавнице музике на свету, сервиса Ајтјунс, и освојили титулу најпродаванијег албума у току једне недеље у историји овог сервиса, сада нови рекорд бележи Лил Вејн са његовим новим албумом.

У току само прва четири дана продаје, Tha Carter IV се продао у више од 300.000 дигиталних копија и то само преко Ајтјунса - иако недеља још није завршена, то је већ много више од претходног рекордера који је за целих недељу дана продат у 290.000 копија.

Ако се узме у обзир да, за разлику од екипе из Watch the Throne, Лил Вејн не продаје свој албум екслузивно преко Ајтјунса, већ и преко других дигиталних сервиса, не чуде прогнозе аналитичара које кажу да ће укупна продаја његовог албума у првој недељи на тржишту износити преко 850.000 копија.

Поуздане резултате ће 7. септембра објавити агенција „Нилсен Саунд Скен".

Спотови за синглове који су претходили изласку албума су већ постигли значајну гледаност на Јутјубу због своје контроверзности, али и „сирових" рима. Међу њима се издвајају How to Love и John.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије