Читај ми!

Одустајемо од турнеја, ал' не и од албума

Мада су на опроштајној турнеји, за британску групу „Џудас прист“ ништа није готово када је реч о новим песмама. Са 14 већ припремљених нумера, овај хеви метал састав најављује да ће већ идуће године објавити нови албум.

Британски ветерани хеви метала „Џудас прист", који су тренутно на опроштајној светској турнеји, припремају нови албум, најавио је вођа те групе Роб Халфорд.

Халфорд је музичком магазину Билборд (Billboard) пренео да је са гитаристом Гленом Типтоном почео да пише нове песме почетком године, пре него што је група кренула на турнеју током које је у јулу наступила и у Београду.

„Имамо 12 или 14 спремних песама, од којих су четири снимљене, миксоване и готове. Добра вест је што ће идуће године стићи нови албум 'Приста'", рекао је Халфорд.

Према његовим речима, нови гитариста Ричи Фокнер, који је заменио пензионисаног К.К. Даунинга на актуелној светској турнеји „Епитаф", добио је довољно простора да се прикључи и допринесе припремању албума.

„Мислим да је исправно рећи да ће то бити још један одлични, традиционални британски хеви метал албум 'Приста', с оним што волите о овом бенду - рифовима, вриштећим вокалима, традицијом и наслеђем које настојимо да задржимо у нашој музици", објаснио је Халфорд.

„Користимо сваку прилику да обожаваоцима ставимо до знања да ово није крај 'Џудас приста'. Ми само одустајемо од огромних, дугих светских турнеја које волимо. У стању смо да убудуће наставимо с одабраним концертима и, што је једнако важно, и даље снимамо и правимо нове метал албуме", додао је музичар.

Последњи студијски албум „Џудас приста" је Нострадамус из 2008. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара