Читај ми!

Журка на којој ће сви запенити

Београдски фестивал пене биће одржан сутра у Арени, а посетиоце ће уз звучне и светлосне ефекте и хектолитре пене, забављати ди-џејеви Том Нови, Кристијан Варела и Антоан Кламаран.

Фестивал пене, познатији као "Amstel Belgrade Foam fest", биће одржан сутра у Београдској арени.

На организовању фестивала који ће трајати 12 сати, ради тим од 700 људи, а у сценографији која је већ постављена у Арени, налазе се и два пенопада, два пена топа са дометом од 25 метара, док је у централном делу инсталирано још шест великих пена топова.

Посетиоце ће уз звучне и светлосне ефекте и хектолитре пене забављати ди-џејеви Том Нови, Кристијан Варела и Антоан Кламаран.

Више стотина квадратних метара лед екрана, ласера, рото-глава и светлосних топова распоређено је по импозантној сценографији. Посебна пажња посвећује се озвучењу, па су тако у Арену инсталиране звучне кутије јачине веће од 300.000 вати.

На излазима из Арене биће постављени сушачи, па ће посетиоци моћи суви да напусте журку. Поред главног стејџа, у прстену Арене биће инсталиране још две бине и то "Deep house lounge" и "Serbian stage", којe ће послужити за такмичење младих ди-џејева.

Музички програм ће отворити Игор Гарниер, а осим њега наступиће ди-џејеви Кизами, Рипли, Том Нови, Антоние Клараман, Кристиан Врела, Марко Настић и Дејан Милићевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво