Читај ми!

Радујем се поновном доласку у Београд

Након потпуног здравственог опоравка, Брајан Фери се у пуном сјају враћа европској турнеји у оквиру које ће наступити и у Београдској арени 20. септембра. Уз поздрав домаћој публици, певач је додао да се радује поновном доласку у српску престоницу.

После мањих проблема са срцем, због којих је европску турнеју одложио за септембар, Брајан Фери је поручио публици у Србији да се сада добро осећа и да са нестрпљењем очекује концерт 20. септембра у Београдској арени.

„Здраво, ја сам Брајан Фери и једва чекам да се вратим у Београд 20. септембра. Видимо се тамо", рекао је Фери у специјалном видео-поздраву намењеном домаћој публици.

Певач ће у српску престоницу стићи из Букурешта и задржати се два дана.

После концерта у Београду, Фери ће наступити у Будимпешти, а затим путује у Америку.

Наступ на венчању Кејт Мос, као и на џез фестивалу у Бечу, и концерту у Паризу, сведоче о повратку легендарног шармера на сцену у пуном сјају.

Недавно је Брајан Фери одликован и титулом командира Реда Британске империје, коју додељује краљица Елизабета Друга у част свог рођендана.

Та титула рангирана је као трећа од пет које се могу доделити цивилима. Налази се одмах испод витешке титуле и даје се особама које су значајно допринеле британској култури.

Икона глам рока, Фери, био је веома узбуђен када је примио ту престижну титулу и захвалио се свим музичарима и осталима иза сцене који су му помогли током каријере.

Наступом у Арени певач ће промовисати свој нови албум Olympia.

Улазнице по цени од 2.900, 3.500, 3.800, 4.500, 5.500 и 6.000 динара могу се набавити у Београдској арени, Билет центру Београд, „Ушћу" шопинг центару, Дому синдиката, књижарама „Делфи" и „Вулкан", „Евентим", „Гигстикс" у Новом Саду али и преко сајтова www.arenabeograd.com, www.tickets.rs и www.eventim.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво