Читај ми!

Шаде у Београдској арени 30. октобра

У оквиру светске турнеје коју је започела у пролеће, један од најинтересантнијих вокала данашњице, британска певачица Шаде, наступиће са својим бендом у Београдској арени 30. октобра. Цена улазница од 3.500 до 6.900 динара.

Популaрна певачица Шаде одржаће, дуго очекивани, концерт у Београдској арени 30. октобра, најавили су организатори "Live Nation", "Adria Entertainment" и „Арена Београд".

Соул певачица Шаде, захваљујући одличним оценама медија и публике њене недавно завршене турнеје, најавила је нове наступе у оквиру своје светске турнеје већ предстојеће јесени.

Тако ће, уз концерте које ће одржати у Немачкој, Швајцарској, Данској, Финској, Русији, Пољској, Мађарској и Хрватској, наступити и у Београду.

После дужег одсуствовања са сцене, Шаде се вратила овог пролећа и наступила у 21 граду пред више од 150.000 обожавалаца.

Њени концерти често се описују као два сата чаролије током којих Шаде води своје обожаваоце на путовање од једног до другог хита, од популарне песме Smooth Operator, преко блуз баладе Jezebel, до песама са њеног најбољег албума Soldier of Love.

Издвојивши се по јединственом звуку, Шаде је доживела огроман успех на међународној сцени током 27 година каријере.

Од деби албума Diamond Life 1984. године до сада је објавила пет студијских албума, а сви су доспели међу првих 10 на Билбордовој листи и продати су у више од 55 милиона примерака. Шаде и њен бенд освојили су четири Греми награде.

Улазнице за концерт у Београдској арени биће у продаји од 31. августа, по ценама од 3.500 до 6.900 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво