Читај ми!

Гага и Кејти поделиле Ем-Ти-Ви награде

Награде које Ем-Ти-Ви додељује за најбоље спотове припале су Лејди Гаги за "Born This Way" и Кејти Пери за "Firework". Иако је ексцентрична певачица током читавог догађаја била обучена као мушкарац, сву пажњу јавности украла је трудна Бијонсе. Адел остала празних руку.

Поп звезда Лејди Гага освојила је две, а Кејти Пери три Ем-Ти-Ви (MTV) видео-награде, али је трудна Бијонсе била главна звезда доделе.

Лејди Гага је отворила доделу награда песмом You And I обучена као њен мушки его Џо Калдерон. Током читавог програма изигравала је мушкарца, чак и док је примала награде за најбољи женски видео и видео са најбољом поруком - Born This Way.

„Осећам се благословено што сам овде. Није битно ко сте - геј, стрејт, би, лезбeјке, трансродни - рођени сте тако", поручила је Лејди Гага.

Други велики добитник вечери била је Кејти Пери која је освојила главну награду - награду за видео године за песму Firework.

Пери је покупила и награду за најбољу сарадњу на нумери E.T. где јој је партнер био Кање Вест, као и награду за специјалне ефекте за исти спот.

Статуе су отишле и Џастину Биберу за најбољи мушки видео за песму U Smile и Бритни Спирс за поп видео Till The World Ends.

Група „Фу фајтерс" награђена је у категорији најбољи рок видео, док је награду за хип-хоп спот добила Ники Минаж за Super Bass.

Британска соул певачица Адел, чији је албум „21" био недељама у врху топ-листа није добила награде за музику, већ само у мањим категоријама режије, кинематографије и монтаже.

Један од врхунаца вечери био је дует Џеј-Зија и Кање Веста, док је Лил Вејн затворио програм најавом свог новог албума.

Легендарни соул певач Тони Бенет и поп звезда Бруно Марс одали су почаст соул певачици Ејми Вајнхаус која је недавно умрла.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво