Читај ми!

„Латино маратон“ до зоре

Љубитељи самбе, румбе, салсе и танга ноћас ће бити у прилици да на Београдском пристаништу уживају у „Латино маратону“ који ће трајати све до јутра. Прави плесни спектакл најављен је за 21 сат кадa ће своју вештину показати 200 најбољих танго и салса плесача.

На Београдском пристаништу у току је „Латино маратон" који је окупио најбоље плесне парове из земље и који ће потрајати све до јутра.

Латино плесови широм планете имају велики број поклоника и постали су глобални феномен.

Професионални латино плесачи током целе године обилазе све светске градове у којима је латино плес популаран.

„Почео је прошлог лета као 'Танго маратон', а већ овог прерастао у 'Латино маратон'. Играће се овде ноћас самба, румба, салса, танго, ча ча ча - све до два сата после поноћи", истакао је Дејан Веселинов из Туристичке организације Београда.

Најатрактивнији део програма заказан је за 21 сат кад ће на сцену изаћи 200 најбољих танго и салса плесача. Након наступа одржаће бесплатни плесни час свим окупљеним гостима.

„Подједнако су и девојка и момак битни у плесу, али ако партнер лепо поведе своју девојку, она ће лепо доћи до изражаја, и то значи да је тада њихов плес леп, да се фактички оно најлепше у плесном пару испољило", објаснио је инструктор салсе у плесној школи „Примера" Владимир Шуковић.

Латино маратон који се одржава последње суботе у августу својеврсни је поздрав лету, иако су ових дана температуре праве летње.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво