Читај ми!

„Кис“ разбеснео Mајклове обожаваоце

Најављено учешће групе „Кис“ на концерту у част Мајклу Џексону изазвало је гнев обожавалаца покојног краља попа, јер је Џин Симонс прошле године Џексона окарактерисао као педофила. Мајклова породица има опречан став.

Рок састав „Кис" уврштен је међу извођаче концерта у част Мајклу Џексону, упркос контроверзним изјавама басисте Џина Симонса о покојном краљу попа, пренео је данас Њу мјузикал експрес (NME).

На концерту 8. октобра на стадиону „Миленијум", у британском граду Кардифу, наступиће међу осталима и Кристина Агилера, Леона Луис, Си Ло Грин, Смоки Робинсон и Крејг Дејвид.

Најава о учешћу групе „Кис" представља велико изненађење за бројне обожаваоце Мајкла Џексона, пошто је Симонс прошле године, у изјави за магазин Класик рок, рекао да је покојни певач био педофил.

„Где има дима, има и ватре. Не двоумим се да ли је (Мајкл) злостављао ону децу. Нема сумње", рекао је том приликом и додао „да је он знао Мајкла".

Страница Michael Forever на Фејсбуку преплављена је коментарима испуњеним бесом на рачун одлуке организатора.

„Овај концерт ће бити највећа увреда за успомену на Мајкла. Као да му пљујете на гроб", написао је један обожавалац.

Међутим, Мајклова мајка има супротан став. „Знам да би (Мајкл) био веома узбуђен због групе 'Кис'", рекла је Си-Ен-Ену Кетрин Џексон. 

Иначе, концерт организују Џексонова мајка, сестра Ла Тоја, браћа Тито, Марлон и Џеки, док су браћа Џермејн и Ренди оценила да је датум лоше одабран.

Одржавање концерта поклапа се са суђењем Џексоновом лекару Конраду Марију оптуженом за убиство из нехата. Суђење ће почети 8. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво