Читај ми!

Балашевић, Бајага и „Брејкерси“ на „Данима пива“

Богат и атрактиван програм, који подразумева и наступе Ђорђа Балашевића, Бајаге, „Партибрејкерса“, Рамба Амадеуса, Масима Савића, Звонка Богдана, најављен је на овогодишњим „Данима пива“ у Зрењанину.

Ђорђе Балашевић, „Партибрејкерси", "Six Pack" и "Overdrive" наступиће прве вечери овогодишње, 26. манифестације „Дани пива" која ће се у Зрењанину одржавати од 24. до 28. августа.

Организатори традиционалне туристичко-забавне и спортско-рекреативне манифестације су Град Зрењанин и Туристички центар тог града који најављују богат и атрактиван програм намењен свим узрастима.

Програм ће се и ове године одвијати на неколико локација у граду.

Главна бина биће постављена на Житном тргу, сцена „Сима Цацин" која осликава богатство традиције и културног садржаја Баната и Војводине, у Тиршовој улици, а програми ће бити организовани и на Тргу др Зорана Ђинђића, Улици Краља Александра Првог Карађорђевића, платоу испред водоторња, Градској башти и Тргу слободе.

На главној бини на Житном тргу, поред такмичења у брзом испијању пива и држању пивске кригле, наступиће и Бајага, Рамбо Амадеус, Масимо Савић, „Ева Браун", „Велики Презир", „Земља грува" и други.

На сцени „Сима Цацин" наступиће и Лајко Феликс, „О Ђила" и други извођачи, а последње вечери, 28. августа Звонко Богдан.

У склопу програма „Дана пива" биће организован и Интернационални фестивал фолклора „Лала", као и Фестивал тамбураша „Прим за примом", а осим музичког програма, пивске и гастрономске понуде, биће организован INOCOOP - Сајам иновација, кооперација и предузетништва, манифестација „Банатске вредне руке", као и бројни спортски садржаји и програми намењени деци.

Више информација о програму може се добити на званичној Интернет презентацији манифестације: www.danipiva.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара