Читај ми!

Бесплатан сингл „Дарквуд даба“

„Крај октобра“, нова песма алтернативног бенда „Дарквуд даб“, постављена је на сајт „Егзит мјузика“, са кога се може бесплатно скинути. Фанове очекују наступи ове групе на два фестивала - „Синема ситију“ и „Егзиту“.

Београдски алтернативни састав „Дарквуд даб" објавио је сингл Крај октобра, који се може бесплатно преузети са сајта www.exitmusic.tv.

„Спот за сингл представићемо на Јутјуб каналу 'Егзита' у петак, док ће нови албум 'Дарквуди' издати 1. јула", саопштио је фестивал „Егзит".

Како је најављено, „Дарквуд даб" ће свирати 18. јуна на отварању филмског фестивала „Синема сити" на Петроварадинској тврђави, на коју се враћају 7. јула за наступ на главној бини првог дана „Егзита".

Претходни сингл Нешто сасвим извесно, на којем гостује џез-поп певачица Бисера Велетанлић, „Дарквуди" су такође објавили бесплатно за етикету „Егзит лејбел".

„Дарквуди", „Егзит" и музички сајт „Саундклауд" у мају су расписали конкурс за најбољи ремикс песме Нешто сасвим извесно, а од 50 пристиглих радова победио је Дамјан Елтек, чија ће верзија бити објављена на сајту фестивала почетком јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара