Читај ми!

"AC-DC" не мирује

Једна од најгласнијих група на планети још није ставила тачку на свој рад. Према речима фронтмена бенда "AC/DC" Брајана Џонсона, чланови групе ће разговарати о албуму, али и турнеји, али будући да не воле притисак, строгих планова и обећања још нема.

Вођа аустралијског хард рок састава "AC/DC" Брајан Џонсон, наговестио је да би група могла да сними нови албум и крене на турнеју у наредних неколико година.

У интервјуу сајту PopIter, Џонсон је рекао да група нема чврстих планова за снимање албума, али да ће чланови бенда разговарати о тој могућности.

„Видећу момке и вероватно ћемо ћаскати о томе како се осећамо. Никада не кажемо 'Улазимо у студио идуће године' јер ако то кажете, излажете се великом притиску, а ми никада нисмо тако радили", навео је 63-годишњи Џонсон.

„Одувек смо веома опуштени", додао је вођа групе која ће 2013. године обележити 40 година постојања. На питање да ли група планира турнеју, Џонсон је одговорио да не би могао да издржи двогодишњу серију концерата, али да не би желео ни да каже да је са тим готово.

„Мислим да увек треба ставити тачку после нечега, било да је у питању реченица, ваш живот, аутомобил. Мора да постоји тачка, а мислим да је ми још нисмо ставили", рекао је Џонсон.

Састав "AC/DC" је последњи студијски албум Black Ice издао у октобру 2008. године, после чега је кренуо на 18-месечну светску турнеју која је завршена у јуну 2010. године.

Једна од станица био је и Београд, а концерт који су аустралијски рокери одржали 26. маја 2009. године пред око 50.000 обожавалаца из целог региона дуго ће се памтити.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара