Читај ми!

Гета преузима Калемегдан сутра у поноћ!

Kошаркашки терени на Калемегдану постаће велика дискотека 5. јуна у 18 часова када ће наступити група "Mistake-mistake", за добру атмосферу побринуће се затим Марко Милосављевић, Арно Кост и Курд Маверик. Аутор хитова "The world is mine", "Just a little more love", "When love takes over" наступиће око поноћи.

Ди-џеј светског гласа Дејвид Гета који ће у оквиру своје европске турнеје наступити на Калемегдану 5. јуна у српску престоницу стиже на дан концерта приватним авионом.

Kошаркашки терени клуба „Партизан" претвориће се у велику дискотеку већ око 18 часова када ће наступити група "Mistake-mistake", а за добру атмосферу побринуће се затим Марко Милосављевић, продуценти из Француске и Немачке Арно Кост и Курд Маверик, док се наступ главне звезде очекује око поноћи, најавио је организатор.

После турнеје у Америци и два изненадна наступа у Лас Вегасу, Гета је гостовао на Ибици, у Барселони, Паризу, Линцу и Стокхолму.

Гета је наступао у највећим клубовима Њујорка, Бостона, Вашингтона и Сијетла, а био је и у Калифорнији, где је снимио спот за најновији хит сингл Where Them Girls At који је урадио са Ники Минаж и Фло Рајдом.

Нумера је за кратко време постала хит на светским топ листама, средином јуна добиће и свој „луди" видео, како је Гета описао спот који је сниман на различитим локацијама у Лос Анђелесу.

Аутор хитова The world is mine, Just a little more love, When love takes over и многих других, познат је и по сарадњи са највећим звездама светске музичке сцене као што су Ријана, Лејди Гага, Мадона, Бритни Спирс и друге.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво