Читај ми!

Заз у Новом Саду

Певачица Заз, коју је свет упознао прошле године захваљујући хиту "Je veux", наступиће у Новом саду 24. августа у оквиру фестивала "Cantat Novi Sad". Поред "Je veux", веома су популарне и њене песме "Les Passants", "Trop sensible", "Prends garde a ta langue" и "J'aime a nouveau".

Француска певачица Заз, чија је песма Je veux постала светски хит, наступиће 24. августа у Новом Саду на Међународној недељи хорског певања, на фестивалу "Cantat Novi Sad".

Тридесетједногодишња певачица са карактеристичним гласом, комбинује џез и француске шансоне те је зато са разлогом пореде са уметницом Едит Пјаф.

Њено право име је Изабел Жофруа и музиком је професионално почела да се бави 2001. године, а са прошлогодишњим синглом Je veux, који својом мелодијом лако осваја, доспева на прво место француских топ-листа.

Албум под називом Заз постигао је златни тираж.

Занимљивим наступима са својим бендом на улицама Монмартра, Заз је успела за кратко време да придобије обожаваоце. Своје песме сама потписује, а поред Je veux веома су популарне Les Passants, Trop sensible, Prends garde a ta langue и J'aime a nouveau.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво