Читај ми!

Америчка јавност ужаснута Ријаниним спотом!

Недавно објављени Ријанин спот за песму "Man Down" америчка јавност је оштро критиковала. Лоша оцена односи се на сцене у којима је приказано хладнокрвно убиство ненаоружаног мушкарца.

Америчка јавност оштро је критиковала спот за песму Man Down популарне певачице Ријане, у којем она убија мушкарца због сексуалног малтретирања, наводећи да видео подстиче младе жене на насиље, пишу агенције.

Спот који је имао своју премијеру на једној америчкој телевизији, приказује хладнокрвно убиство ненаоружаног мушкарца.

Песма Man Down има и карактеристичан текст: „Мама управо сам убила мушкарца... никада нисам била тако поносна".

Ријана је била жртва насиља 2009. године, када ју је њен тадашњи дечко, певач Крис Браун физички малтретирао.

Она је оставила својим обожаваоцима поруку на друштвеној мрежи Твитер да својим новим спотом за песму Man Down жели да женама да снагу.

„Младе девојке и жене широм света... ми смо много тога! Ми смо јаке и невине и некада та невиност од нас направи жртве", написала је певачица у поруци.

„Уместо да каже жртвама насиља да потраже помоћ, Ријана снима спот где она убија мушкарца, што ствара потпуно погрешну слику", рекла је Мелиса Хенсон чланица Савета једне америчке телевизије.

Ријана има више спотова у којима се потенцира насиље, укључујући и Love the Way You Lie из 2010. године, који је снимила са Еминемом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво