Читај ми!

Продала милион албума за седам дана!

Само недељу дана након што је албум Лејди Гаге "Born This Way" стигао у продавнице, разграбљено је чак 1,1 милиона примерака. Ипак, рекорд и даље држи дебитантски албум Фифти Сента из 2005. године са 1,14 милиона продатих копија.

Популарна певачица Лејди Гага има разлог за славље. Само у првој недељи продаје њеног албума Born This Way, њени обожаваоци купили су 1,1 милион копија. 

Од када је амерички репер Фифти Сент 2005. године продао свој дебитантски албум Massacre у 1,14 милиона примерака у првој недељи, ово је највећа забележена продаја у првој недељи изласка албума.

Магазин Билборд процењује и да је са сајта Амазон било више од 440.000 преузимања албума Born This Way.

„Све у свему, укупан број преузмања износи рекордних 662.000 копија'', прецизирали су представници Билборд магазина.

Први албум Лејди Гаге The Fame из 2008. године заузео је друго место по укупној продаји у Америци, са 4,2 милиона продатих примерака.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво