Читај ми!

„Грин деј“ спрема нове песме

Енергичне песаме дефинитивно ће обележити нове песме америчке панк-рок групе „Грин деј“. Чланови тог састава вредно раде, при том се одлично проводе и обећавају да ће своје фанове ускоро обрадовати свежим звуком и деветим албумом.

Вођа састава „Грин деј", Били Џо Армстронг открио је да је група почела да припрема песме за нови албум, пренео је енглески музички магазин Керанг.

„Ево сензационалне вести. 'Грин деј' сваког дана спрема нове песме. Има много нових песама. Свеже су и пуне енергије. Осећај је одличан", написао је Армстронг на друштвеној мрежи Твитер.

„Не желим да одајем детаље, али знајте да ја, Мајк (Дернт, бас гитара), Тре (Кул, бубњеви) и Џејсон (Фриз, клавијатуре) сарађујемо и одлично се проводимо свирајући", навео је вођа групе.

Амерички панк-рок бенд основан је у Калифорнији 1987. године, али је први албум 39/Smooth објавио тек три године касније. Успех другог студијског издања Kerplunk из 1992. године обезбедио је сарадњу са великим дискографским кућама и светска слава стигла је са албумом Dookie (1994).

Уследили су Insomniac (1995), Nimrod (1997), Warning (2000) и American Idiot (2004).

Последњи албум „Грин Деја", 21st Century Breakdown, објављен је 2009. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара