Читај ми!

Нови албум „Арктик манкиза“ на Интернету

Британски рокери „Арктик манкиз“ пружили су могућност обожаватељима да преслушају нови албум "Suck It And See" и пре него што се појави у продаји. Све што заинтересовани треба да ураде је да посете званични сајт групе.

Нови албум британске групе „Арктик манкиз" (Arctic Monkeys) може у целости да се преслуша на званичном сајту тог састава, а у продавнице ће стићи 6. јуна, пренео је Њу мјузикал експрес (НМЕ).

Suck It And See је четврти албум групе из Шефилда и постављен је на званичан сајт бенда.

Међу песмама уврштеним на албум су Brick By Brick, Reckless Serenade, први сингл Don't Sit Down Cause I've Moved Your Chair и нумера All My Own Stunts у којој пратеће вокале пева Џош Хоми - вођа америчког рок састава "Queens of the Stone Age".

Група „Арктик манкиз" приводи крају северноамеричку турнеју после које ће свирати у Великој Британији.

Састав је до сада добио пет награда Брит и 12 НМЕ награда. Два пута је био номинован за Гремија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво