Читај ми!

Девојке владају светом

Занимљивим плесом за којим је трагала по Африци, егзотичним играчима, сјајном сценографијом и костимима, Бијонсе је освојила и оне којима се песма "Run the World (Girls)" није допала у први мах. Спот је за непуних 11 дана видело готово 29 милиона посетилаца Јутјуба!

Нови спот поп-соул диве Бијонсе Ноулз за непуних 11 дана видело је готово 29 милиона посетилаца Јутјуба!

Песма Run the World (Girls) није освојила симпатије критичара, али ни једног дела њених обожавалаца. Упркос томе, видео који прати нумеру која најављује четврти студијски албум под називом 4, потпуни је хит на Интернету.

Музички познаваоци тврде да тајна великог успеха овог спота лежи у занимљивом плесу, егзотичним играчима, сценографији и костимима.

Атрактивна певачка звезда и њен дугогодишњи сарадник, кореограф Френк Гатсон Џуниор приликом осмишљавања спота били су инспирисани радом плесне групе „Тофо Тофо" из Мозамбика коју су открили на Интернету.

Тим сарадника америчке кантауторке провео је готово два месеца тражећи уметнике.

Три плесача су затим отпутовала у САД где су поделила своје умеће са Бијонсе.

И док „пантсула" плес није ништа ново за Африканце, први пут свет има прилику да се мало боље упозна са њим.

Рецепт који је Бијонсе применила при снимању спота за песму Run the World (Girls) показао се као одличан, публика је одушевљена резултатима, а штета коју су певачица и њена дискографска кућа имали од нелегалног објављивања на Интернету незавршене верзије нумере готово да је заборављена.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво