Читај ми!

Џо Кокер поново у Београду

Енглески певач Џо Кокер одржаће концерт сутра увече у Београдској арени. Са почетком у 20 часова, домаћа публика ће имати прилику да поред добро познатих хитова чује и песме са његовог последњег албума "Hard Knocks".

Легенда храпавог гласа Џо Кокер наступиће у Београдској арени 29. маја од 20 часова. Након четири године он се враћа у српску престоницу, но овога пута у оквиру турнеје на којој промовише нови албум Hard Knocks (2010).

На дан концерта енглески музичар ће доћи из Софије и пре него што се појави на бини Арене упозанће се са осам поштоваоца његовог лика и дела. За упознавање са фановима Кокер се одлучио због одличног пријема публике у Београду 2007. године.

На сцени ће бити још девет музичара - шест чланова бенда и три женска вокала.

Како је најављено, Кокер ће од предвиђених 16 песама извести четири са новог албума Hard Knocks, а остало ће бити стари хитови попут The Letter, Summer In The City, Up Where We Belong и You Are So Beautiful.

„Постоји пар песама које су јако успешне и неизбежне на живим наступима, Наравно да увек изводимо 'You can Leave Your Hat On' и 'Unchain my Heart'", најавио је Кокер.

Са препознатљивим храпавим гласом Кокер се прочуо изведбом песме „Битлса" With A Little Help From my Friends 1969. године на чувеном фестивалу „Вудсток".

Организатор Београдска арена је најавила да ће публика на концерту сигурно чути још две обраде „Битлса" а то су Come together и She Came in Through the Bathroom Window.

Џо Кокер је издао 21 студијских и четири албума са концерата. Власник је бројних хитова широм света, а награђиван је Гремијима, Златним глобусом и Оскаром.

16. јуна 2007. године британска краљица Елизабета II га је одликовала орденом Британске империје за допринос у области музике.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво