Читај ми!

„Случајно“ је премијерно приказан

Спот за песму „Случајно“ београдског музичара Кикија Лесендрића и његовог састава „Пилоти“ премијерно је приказан у Установи културе „Пароброд“. Спот је истовремено најава за нови албум који се очекује од јесени.

Поп-рок музичар Кики Лесендрић са својим саставом „Пилоти" објавио је спот за песму Случајно који је истовремено и најава новог још неименованог албума који ће се појавити од септембра.

„Рокенрол седамдесетих, кад је панк долазио на светску сцену, такав је звук. Песма 'Случајно' је различита и зато смо је ставили као први сингл. Биће вероватно 12-13 песама на албуму. Снимали смо их као што свирамо на концертима, у једном даху", рекао је Лесендрић данас агенцији Бета.

Већински аутор албума је гитариста и певач Лесендрић, његов сарадник са прошлог ЦД-а „Месец на вратима" (2008) политичар Млађан Динкић компоновао је три песме, док је Ђорђе Балашевић написао два текста.

У споту за лагану љубавну песму Случајно, који је данас премијерно приказан новинарима у Установи културе „Пароброд" у Београду, поред Лесендрића се у улози младог пара појављују глумци филма Монтевидео, Бог те видео Тамара Драгичевић и Милош Биковић.

„Тамара и Милош су праве слике за ове речи. Имао сам такву ситуацију двадесетак година раније са песмом 'Заборављени', када је била нова генерација глумаца са Драганом Бјелогрлићем и Гагијем Јовановићем. Осећали смо да је то права екипа, а тако је и сада", рекао је београдски музичар.

Спот режисера Ивице Виденовића, сниман недавно на Дорћолу, продуцирале су куће „Синамон продакшн" (Cinammon Production) и „Интермедија нетворк" (Intermedia Network), која стоји и иза Монтевидеа.

Лесендрић је најавио да ће са „Пилотима" наступити 21. августа, последње вечери „Бир феста" (Beer Fest) у Београду.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво