Читај ми!

Сјајан наступ манчестерског двојца

Око 4.000 људи задовољно је синоћ напустило Београдску арену након феноменалног концерта енглеског бенда "Hurts", који је потпуно оправдао писања страних музичких магазина да њихове наступе не треба пропуштати.

Манчестерски бенд "Hurts" одржао је у Београдској арени, пред нешто мање од 4.000 људи, одличан концерт у оквиру турнеје на којој промовишу први албум "Happiness".

Концерт су почели песмом "Unspoken", уследила је "Silver Lining", а затим је електро поп дуо извео своју најпознатију песму Wonderful Life.

Певача Теа Хачкрафта и клавијатуристу Адама Андерсона пратио је четворолани бенд и оперски певач Ричард Сидвеј, тако да је публика током сат времена чула све песме са албума "Happiness", на којем се налази и дует са Кајли Миног Devotion.

Црна одела, једноставна естетика и моћан звук карактеристични за тај бенд дошли су потпуно до изражаја на концерту током којег је Хачкрафт дамама у публици бацао беле руже и истакао да су девојке у Србији међу најлепшима на планети.

Концерт су завршили синглом Stay, на бис су отпевали песму Better Than Love и потврдили оцену утицајног музичког магазина Њу мјузикал експрес (NME) да наступе "Hurts" не би требало пропустити.

Хачкрафт и Андерсон су до пре само три године живели од социјалне помоћи, а данас су власници најпродаванијег деби албума у Европи прошле године.

Прву верзију спота за Wonderful Life снимили су за свега 20 фунти, а песма је доживела више од 20 милиона прегледа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара