Читај ми!

Још мало па пола века на сцени!

Упркос неслагању појединих чланова групе „Ролинг стоунс“ и Џегеровог недавног подухвата са новим бендом, легенде рок музике припремају се да свирком прославе пет деценија од свог првог наступа. Концерт ће бити одржан у Лондону идуће године, али тачан датум још није познат.

Легендарни британски састав „Ролинг стоунс" (Rolling Stones) ће идуће године у Лондону одржати концерт поводом пола века од свог првог наступа, објавио је Сан (Sun).

Гитариста групе Кит Ричардс потврдио је лондонском листу да бенд планира да обележи годишњицу првог концерта у Лондону који је одржан 12. јула 1962. године.

„Идеја је ту. Знамо да би то требало да урадимо, али нико још није одредио датум", рекао је музичар.

Ричардс је открио и да се помирио са Миком Џегером коме се подсмевао у мемоарима.

„Мик се мало дурио. Рекао сам му: 'Било па прошло. Желим да говорим о будућности. Јачи смо од свађа'", рекао је искусни рокер.

Ове године колале су гласине и да ће „Стонси" кренути на нову турнеју, али је бенд то демантовао.

Џегер је протеклог викенда открио јавности да је основао нови бенд „Супер хеви", у којем су Дејв Стјуарт из „Јуритмикса", певачица Џос Стоун и најмлађи син Боба Марлија Демијан Марли.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара