Читај ми!

Додељене „Билбордове“ награде

Најбоља певачица, према оцени музичког магазина „Билборд“, ове године је Ријана, а признања за кантри извођача и албум године заслужила је Тејлор Свифт. На свечаној додели у Лас Вегасу награде додељене и поп-соул диви Бијонсе и групама "U2" и „Блек ајд пиз“.

Ријана и Тејлор Свифт тријумфовале су на свечаној додели награда магазина Билборд (Billboard), на којој су признања припала и поп-соул диви Бијонсе и групама "U2" и „Блек ајд пиз" (Black Eyed Peas).

На свечаности у Лас Вегасу су, поред осталих, наступили Си Ло Грин, Ријана којој је друштво у извођењу песме S&M правила Бритни Спирс, Лил Вејн и Мери Џеј Блајџ, као и Нил Дајмонд, коме је припала специјална награда - Икона.

Ријана је проглашена за најбољу певачицу и најуспешнијег извођача на радио-станицама, док је Тејлор Свифт припало главно признање за албум године Speak Now. Млада певачица је проглашена и за најбољег кантри извођача.

Бијонсе је добила специјалну награду „Миленијум" за целокупну каријеру, на којој су јој видео-поруком честитали Стиви Вондер, Барбара Страјсенд, Боно, Лејди Гага и прва дама САД Мишел Обама. Група "U2" награђена је за најуспешнију турнеју 2010. године, за серију наступа под називом "360".

Награде музичког магазина Билборд додељују се најпопуларнијим музичким извођачима, на основу ранга на Билбордовим листама и успеху на друштвеним мрежама и Интернету. Признања су додељивана од 1989. до 2006. године, после чега је уследила пауза до ове године.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара