Читај ми!

Бели океан запљуснуо Београд

Многобројни ласери, ватромети, 22 фонтане, 16 медуза и нека од најпознатијих имена електронског звука пружили су посетиоцима „Сенсејшн“ журке јединствени доживљај. Спектакл који је припремало више од хиљаду људи протекао је савршено, а понос је већи тиме што је Београд једини у региону домаћин овој манифестацији.

Ако сте јутрос поранили, могли сте на београдским улицама да сретнете много људи у белом. Сви они били су део „беле сензације" - најпознатијег спектакла на свету који је синоћ одржан у Београдској арени.

Велики број ласера, ватромета, 22 фонтане, 16 медуза високих шест метара, више од 100 система за пиротехнику, само су неки од ефеката који овај догађај чине сензационалним.

Необична декорација и сценографија дочарале су посетиоцима специфичан подводни свет. У белом океану уживало је више од 20.000 људи, а осим у Србији, карте су продате и у 43 земље Европе и света.

„Изненадило ме је то што је Сенсејшн дошао у Београд и што је тако близу нама Словенцима", изјавио је један од посетилаца, који, као и остатак публике, није скривао одушевљење атмосфером.

Од ди-џејева су наступили Мистер Вајт (Mr White), Ди-џеј Чаки, Себастијан Ингросо, Сандер ван Дорн. Поред светски познатих извођача, два домаћа ди-џеја - Ко и Ко, одабрана од стране организатора, имали су јединствену прилику да учествују у спектаклу.

Оно што Сенсејшн журке издваја од других догађаја јесте сложена и богата продукција у којој ради више од хиљаду људи. Припреме су трајале седам дана, а на постављању сложене сценографије и декорације радило је 350 чланова тима.

Осим у Србији, ова манифестација 2011. године одржаће се и у Белгији, Чилеу, Норвешкој, Чешкој, Русији, Португалу, Пољској, Данској, Холандији и Бразилу.

Сенсејшн, мешавина доброг звука, доживљаја и атмосфере је догађај који представља јединствено искуство и непоновљив утисак.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара