Читај ми!

Џери Халивел поново у походу на свет музике

Удруживши снаге са некадашњим сарадницима, текстописцима и продуцентима са којима је сарађивала док је била у групи „Спајс герлс“, Џери Халивел припрема стратегију о повратку на поп сцену. Сингл који најављује четврти соло албум британске кантауторке зваће се "Putting On The Bling".

Енглеска певачица Џери Халивел снима нови албум, који ће означити њен повратак на поп сцену, пише Дејли експрес (Daily Express).

Креативни тим текстописаца и продуцената са којим је певачица сарађивала док је крајем 1990-их година била чланица групе „Спајс герлс" (Spice Girls) поново је актуелан.

Тридесетосмогодишња кантауторка већ је у студију где бира песме и прави пробне снимке.

Иако се мало зна о великом повратку певачице која се прославила као „Џинџер Спајс", лондонски лист наводи да ће сингл којим ће Џери Халивел покушати да освоји публику бити Putting On The Bling, обрада песме Puttin' On The Ritz из истоименог мјузикла из 1930-их година.

То ће бити први албум Халивелове од њеног трећег студијског албума Passion из 2005. године који је и од критике и од публике веома лоше прихваћен.

Групу „Спајс герлс" напустила је 1998. године, а већ следеће издаје албум Schizophonic, са којег се издвајају нумере Look at Me и Mi Chico Latino.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара