Читај ми!

Правила „Сенсејшн“ журке

Уз улазницу и више од 18 година, за највећу електро „Сенсејш“ журку неопходна је и бела одећа. Са почетком у 22 сата, у суботу, 21. маја, српска престоница ће први пут бити домаћин тог путујућег спектакла. Цена најјефтиније улазнице је 7.000 динара.

Ди-џеј журка Сенсејшн први пут у Србији биће одржана у суботу увече, у Београдској арени, под називом „Оушн оф вајт" (Ocean of White - Океан белог), што значи да сви посетиоци морају бити обучени у бело.

„Уколико нисте обучени у бело, улазак вам се неће дозволити, чак ни поред валидне карте. Новац неће бити враћен. Мајице могу имати ситније принтове у другој боји, а исто тако и накит и обућа могу бити у било којој боји. Фармерке (плави тексас) нису дозвољене", саопштено је из Арене.

Посетиоци су упозорени и да улазак није дозвољен млађима од 18 година, да ће се на улазу проверати личне карте и да је неопходно да их сви понесу.

Из Арене је најављено да ће 21. маја улаз у дворану бити отворен од 20.00, да журка почиње у 22.00 и да ће трајати до 6.00 ујутро.

„Бели град је спреман да угости све љубитеље Сенсејшна. Арена ће у суботу вече постати највећи и најспектакуларнији денс-клуб на свету. Поред гостију из Србије, очекује се долазак преко 3.500 људи из 42 земље света, у којима су карте продате", наводи Арена.

Сенсејшн журке важе за највеће електро манифестације на свету. До сада су одржане у 17 земаља, а присуствовало им је више од 1,3 милиона посетилаца.

Како се наводи, за београдски Сенсејшн стиже 14 шлепера са опремом, сценом и декорацијом, која укључује 200 покретних глава, 400 сијалица од 300 вати, 16 медуза високих шест метара украшених светлима и звучним ефектима и 108 звучних кабина.

Ту је и 100 мотора и 20 компјутеризованих покретних машина за контролу, 800 метара подупирача, четири километра каблова, два екрана величине шест метара са четири метра, 22 фонтане, 13 ласерских система и преко 100 различитих система за пиротехнику.

За београдски Сенсејшн одређена је најјефтинија улазница од 7.000 динара, док је ви-ај-пи делукс улазница 14.000 динара, а ви-ај-пи голд делукс 180,5 евра.

На београдском Сенсејшну наступиће ди-џејеви Сандер ван Дорн, Себастијан Ингросо, Фед ле Гранд, Ем-Си-Џи, Мистер Вајт и Чаки.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара