Читај ми!

Познати извођачи на „Арсенал фесту“

Уз раније најављено „Хладно пиво“, на „Арсенал Фесту“ у Крагујевцу наступиће и „Партибрејкерси“, „Лету штуке“, „Дел Арно бенд“ и многи други. Цене улазница за тродневни рок догађај крећу се од 500 до 1.000 динара.

На првом рок фестивалу „Арсенал фест", од 16. до 18. јуна у Крагујевцу, наступиће бендови: „Хладно пиво", „Партибрејкерс", „Лету штуке", „Дел Арно", „Ортодокс Келтс", „Џинкс", Рамбо Амадеус и други, саопштили су организатори.

Како је најављено, у простору крагујевачког „Кнежевог арсенала", прве вечери, у четвртак 16. јуна, наступају власници хита Буђав лебац, београдски „С.А.Р.С.", и загребачки поп састав „Џинкс" (Jinx), а публика може ући уз купљене улазнице на једну од наредне две вечери.

Друге вечери, у петак 17. јуна, свираће из Крагујевца металци „Даркшајнс" (Darkshines), панкери „Човек без слуха", извођачи ирске музике „Ортодокс Келтс" (Orhodox Celts), загребачки панк-рокери „Хладно пиво" и реге „Дел Арно бенд" из Београда.

Завршне, треће вечери, у суботу 18. јуна, наступају београдски "The Dibidus", Рамбо Амадеус и „Партибрејкерс", а из Босне и Херцеговине „Лету штуке" и „Дубиоза колектив".

Организатори, београдска концертна агенција „Лонг плеј" и Дом омладине Крагујевца, саопштили  да ће за друго, односно треће вече „Арсенал феста", појединачна улазница коштати 500 динара, а за обе вечери 800, док ће од 5. јуна цена једне бити 700, а комплета улазница 1.000 динара.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара