Читај ми!

Што је џабе и богу је драго!

Недавно промовисани албум „Тренерка и сако“ београдског састава "The Dibidus" сада се може преузети и са Интернета. Албум као реакција на тренутно стање српског друштва осим ангажованих садржи и љубавне песме у којима се, према речима чланова бенда, свако може пронаћи.

Други албум Тренерка и сако београдског реге-ска-рок састава „Дибидус" објављен крајем марта на ЦД-у и успешно промовисан у Установи културе „Пароброд" у Београду сада се може бесплатно преузети у Ем-Пе-Три (MP3) формату са сајтова www.thedibidus.com и www.longplay.rs.

„Што је џабе и богу је драго. Бесплатни даунлоуд помаже да се представиш већем броју слушалаца, по принципу 'шири даље'. Стало нам је да албум чује што више људи. Мислим да ће се свако пронаћи у појединим песмама", рекао је фронтмен бенда Дејан Пејовић Пеја.

Некадашњи члан „Вампира" и „Фамилије" Пејовић истиче да албум у једном делу немилосрдно сецира разне аспекте посрнућа српског друштва у нумерама попут Тренерка и сако, Из дупета у главу и Кафана, док остатак издања чине терапеутске љубавне песме.

На албуму се налази и Поклонићу јој небо, у новом руху, обрађена стара Пејовићева песма, коју су „Вампири" снимили за потребе култног филма Срђана Драгојевића Ми нисмо анђели (1992), али се, потом, појавила само на касети.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара