Песмама није место на Интернету!

Аустралијска група “AC/DC” и даље категорично одбија да учини своје песме доступним за преузимање са Интернета. Чланови бенда сматрају да су, захваљујући томе што су остали доследни себи, „преживели“ бројне трендове.

Дозвољено преузимање са Интернета за чланове бенда "AC/DC" никада неће бити опција на коју ће пристати када је реч о музици коју стварају.

Састав, који је недавно објавио ДВД издање Live At River Plate саопштио је да жели да њихове песме буду доступне купцима само као део комплетних албума.

„Знам да су се чак и Битлси мењали, али ми желимо да останемо исти. За нас је то најбољи начин. Ми смо бенд који је почео са албумима и желимо тако да наставимо", изричит је био гитариста Ангус Јанг.

Према његовим речима, члановима бенда најбитније је да публика препознаје њихове песме на радију и да због тога купује албум, јер зна да се неће разочарати.

Певач Брајан Џонсон уверен је да је бенд успео да преживи тако дуго управо зато што су се држали својих првобитних принципа - што више рокенрола.

„Не трудимо се да се мењамо. Преживели смо неколико трендова и увек смо свирали онако како смо навикли и како смо најбоље радили", закључио је Џонсон.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара