Читај ми!

Кејти Пери нова Билбордова рекордерка

Пуне 52 седмице заредом песме Кејти Пери биле су у врху Билбордове листе најпродаванијих синглова, што је популарну кантауторку учинило новим рекордером! Пре „владавине“ америчке певачице шведска поп група „Ејс оф бејс“ била је неприкосновена са узастопних 48 недеља међу најбољима.

Певачица Кејти Пери постала је први извођач чије су песме целу годину - 52 седмице заредом - провеле на листи десет најпродаванијих синглова у САД, објавио је музички магазин Билборд.

Кантауторкин хит Е.Т, који је после пет недеља на првом месту пао на другу позицију овонедељне Билбордове листе синглова, омогућио јој је да постави рекорд.

Међу десет најпродаванијих, директно на другу позицију, најпре је „слетела" песма Кејти Пери California Gurls 29. маја 2010. године. Нумера је потом провела шест недеља на првом месту.

Следећа успешна песма била је Teenage Dream, која је ушла међу првих десет 14. августа 2010. године. Та нумера се касније попела на врх и ту остала две седмице.

Експлозиван хит Firework, трећи сингл с певачициног албума "Teenage Dream", међу десет најпродаванијих стигао је 20. новембра и потом на првој позицији провео четири седмице.

Међу десет најбољих 12. марта се вратила нумера Е.Т. Пре Кејти Пери, најдужи непрекидни боравак међу првих десет на Билбордовој листи најпродаванијих синглова у САД забележио је шведски поп састав „Ејс оф бејс" (Ace of Base). Магија веселих мелодија шведских извођача прекинута је тек након, до сада, неприкосновених 48 узастопних седмица.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара