Џорџ Мајкл на турнеју креће са оркестром

Како би се искупио за непромишљено понашање последњих година, Џорџ Мајкл одлучио је да пред европску публику изађе у пратњи симфонијског оркестра. Током турнеје "Symphonica: The Orchestral Tour", на коју креће 22. августа, наступиће 47 пута.

Британски поп певач Џорџ Мајкл најавио је да ускоро креће на европску турнеју на којој ће наступати уз симфонијски оркестар.

"Symphonica: The Orchestral Tour", у оквиру које ће одржати 47 наступа, почеће 22. августа у Државној опери у Прагу.

„Осећам да је то нешто што заиста желим да урадим као уметник", нагласио је 47-годишњи певач у изјави за Би-Би-Си, додајући да ће то бити начин да се „искупи за своје непромишљено понашање последњих година".

На званичном сајту певачке звезде наведено је да ће у Лондону, Даблину, Берлину, Минхену, Бечу, Фиренци, Напуљу, Верони, Будимпешти, Загребу публика имати прилику да види живи наступ сјајног уметника.

Према најави организатора, Џорџ Мајкл ће на турнеји изводити „пажљиво одабрану селекцију својих хитова" из 30-годишње каријере, као и омиљене песме других извођача.

Осим бројних европских спортских арена у којима ће Мајкл наступати, неке дворане посебно су одабране због архитектуре, квалитета звука и културне историје, попут лондонског Ројал Алберт хола и Краљевске опере.

Прослављени кантаутор је, такође, најавио да ће 6. новембра у Краљевској опери у Лондону одржати специјални добротворни концерт у корист фондације за борбу против сиде недавно преминуле холивудске звезде Елизабет Тејлор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво