Читај ми!

Манекенке и домаћи мед за “Hurts“

Уочи првог београдског наступа, британски састав "Hurts" доставио је организаторима занимљив списак захтева. Осим постера топ модела, музичари у бекстејџу желе неколико великих огледала, домаћи мед, као и разгледнице које ће послати пријатељима, али и српску заставу коју ће узети као сувенир.

Тео Хачкрафт и Адам Андерсон из манчестерског поп састава "Hurts" спремају се за концерт у Београдској арени 25. маја за који су већ послали неке необичне захтеве „Авалон продукцији" која организује њихов први концерт у Србији.

Дуо популарних 24-годишњака жели велике постере пет топ модела, не прецизирајући њихова имена. Јасно је истакнуто да фотографије модела морају да буду искључиво модног карактера.

Међу захтевима је и дванаест свеже сечених белих ружа без трња које треба да стоје на бини током целог наступа.

Занимљив је и захтев за разгледницама са овдашњим знаменитостима и поштанским маркама које ће Тео и Адам послати пријатељима и породици у Великој Британији, док ће једну заставу Србије понети са собом као сувенир.

Посебно наглашен захтев је и домаћи мед који ће бити обавезан уз већ традиционалан енглески чај. Захтеви по питању хране и пића прилично су једноставни и односе се на асортиман здраве органске хране, стопостотне црне чоколаде и различитог свежег сезонског воћа из Србије.

Осим шумећих таблета са витамином Ц, у захтевима се налази и доста широк избор воћних сокова којима после концерта треба да се придода и боца квалитетног црног вина.

У гардероби је обавезан и пар великих огледала, као и комплетан прибор за пеглање и одржавање њихових кошуља и дизајнерских одела по којима су препознатљиви.

Улазнице за београдски концерт електро-поп тандема већ су у продаји по ценама од 2.490 за партер и 2.990 динара за фан пит и трибине, а могу се купити на благајни Београдске арене, у шопинг центру „Ушће", у Билет центру на Тргу републике, Дому синдиката, ланцу књижара „Вулкан" и „Делфи".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво