Читај ми!

Шакирина енергија тера на плес

Колумбијска певачица Шакира, у свету позната по имиџу природне и разигране девојке, синоћ је одржала свој први концерт пред српском публиком. Присутни су имали прилику да уживају и у песмама са њеног последњег албума "Sale el sol/The Sun Comes Out".

Звезда поп музичке сцене Шакира одржала је концерт у Београдској арени. Њен наступ у српској престоници био је у оквиру светске турнеје поводом новог албума Sale el sol/The Sun Comes Out.

На почетку првог сусрета са српском публиком, Шакира је поручила да је дошла „овде с јединим циљем - да се сви што боље проведу", а атмосферу је одмах подгрејала позвавши пет девојака из публике како би им одржала кратак курс трбушног плеса, што је дворана бурно поздравила.

Током концерта, 35-годишња Колумбијка је исијавала добрим расположењем, показавши завидну количину енергије непрекидно плешући и певајући песме на шпанском и енглеском језику попут La Tortura и I'm Gipsy.

Више хиљада Београђана сместило се претежно у партер и доњи део трибина Арене, а наклоност према Шакири показали су у неколико наврата бацајући на бину плишане играчке, док је певачица са своје стране у публику бацила букет ружа.

У једном тренутку Шакира је, праћена само гитаристом и бубњарем, у истуреном делу бине приредила еротиком набијену плесну тачку, коју је прекинула падом на под, да би се потом уз откуцаје у ритму срца поново подигла, измамивши усклике одушевљења у Арени.

Уместо да центиметре надомести високим потпетицама, Шакира је имиџ обичне и природне девојке оправдала и босим стопалима.

Изведбу хита Loba/She Wolf пратила је ефектна кореографија уз грмљавину и затамњену бину и две тамнопуте плесачице у црним хаљинама, док је уз акустичне гитаре отпевала обраду Nothing Else Matters метал састава „Металика".

У медијима је представљена као енергична, разиграна, али и природна, такорећи, обична девојка. Концерт је открио баш такву, обичну девојку, која ужива у музици и контакту са публиком.

После око сат и 15 минута наступа Шакира се повукла са позорнице уз речи: „Хвала вам много, бај!", да би се после гласних позива Београђана вратила пред њих са хитом Hips Don't Lie.

Крај је припао великом хиту Waka Waka изведеном уз кишу конфета и заједно у плесу са десетак Београђана, који су се раније на аудицији изборили за повластицу да се попну на бину са светском звездом из Колумбије.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво