Читај ми!

Шакира стигла у Београд

У густом распореду турнеје "The Sun Comes Out" једне од најсјајнијих поп звезда данашњице на ред је дошао и Београд. Шакира је стигла и припреме за концерт заказан за 9. мај у Арени увелико су у току. За први наступ у Србији заносна певачица тражила је разноврсну и квалитетну храну, уз напомену да све што преостане буде донирано локалној народној кухињи и прихватилиштима.

Колумбијска звезда Шакира, која ће у понедељак наступити у Београдској арени у оквиру турнеје "The Sun Comes Out", стигла је касно синоћ у српску престоницу.

На првом концерту у Србији певачку звезду пратиће осмочлани бенд, два вокала и две плесачице, док ће јој се, уз једну нумеру, придружити и осам домаћих плесача, који су изабрани на аудицији Београдске арене.

Једна од најпопуларнијих певачица данашњице, тражила је да у гардероби има купатило са тушем, директну телефонску линију, фрижидер са стакленим вратима и светло које мора да буде бело и јако.

Приоритет су јој хигијена, разноврсност и квалитет хране, али је инсистирала и да сва храна која преостане буде донирана локалној народној кухињи и прихватилиштима.

На листи тражених пића налазе се биљни чајеви, зелени чај марке "earl grey", дијетална газирана и енергетска пића, воћни пунч, сокови и флашице негазиране воде.

Заносна Колумбијка тражила је и разноврсно воће, млеко, више врста сланих грицкалица, одговарајуће умаке, сиреве, али и бистре супе, салате, пилетину са каријем, добро печен бифтек, шкампе и лигње на жару са преливом од сенфа и меда.

Током своје каријере, двострука добитница Гремија продала је готово 50 милиона албума, а сарадња са звездама, као што су Бијонсе и Алехандро Санц, допринела је још бољем позиционирању међу уметницима са великим бројем обожавалаца.

Једина је уметница из Јужне Америке која је имала песму на првом месту топ листа у Америци и која је наступила на концерту поводом инаугурације председника Барака Обаме.

Чак четири њена хита била су међу 20 најпродаванијих песама прошле деценије и једини је извођач чија песма носи титулу најпродаванијег сингла овог века! Реч је о нумери Hips don't Lie, која се нашла на првом месту у чак 55 земаља.

Њен двосатни наступ у Арени у Београду најављен је као мешавина музике за плес, дивних балада и снажног рока.

Улазнице коштају 3.500, 3.900, 4.000, 4.500, 5.000 и 5.500 динара.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара