Читај ми!

„Парни ваљак“ у Нишу

Популарна загребачка група „Парни ваљак“ одржаће 4. јуна концерт на великом платоу Нишке тврђаве. Поред бројних хитова овог рок бенда, публика ће моћи да чује и недавно објављени сингл „Алелуја - Ја још вјерујем у нас“.

Хрватски поп-рок састав „Парни ваљак" одржаће 4. јуна концерт у Нишу, на великом платоу Нишке тврђаве, уз предвиђен капацитет од преко 15.000 посетилаца, саопштио је представник бенда Сагор Мешковић.

Бенд певача Акија Рахимовског и гитаристе и аутора Хусеина Хасанефендића-Хуса окупио се после петогодишње паузе 2009. године поново за регионалну повратничку турнеју, на којој је први пут после две деценије свирао у Србији, јесенас два пута у Београдској арени и једно вече у новосадском „Спенсу".

„Прво су ту била два београдска концерта попут сна, онда им је равноправно пришао новосадски, а нас све време питају кад ћемо у Ниш. У Ниш долазимо кад буде много сунца и кад она дивна тврђава озелени, јер тамо хоћемо да направимо вече какво никад досад нисмо имали", поручио је Хасанефендић.

„Парни ваљак" тренутно у Загребу завршава рад на повратничком албуму, а Мешковић је најавио да ће публика у Нишу моћи премијерно да чује уживо недавно објављени бесплатни интернет сингл „Алелуја - Ја још вјерујем у нас".

„Концерт на великом отвореном платоу Нишке тврђаве трајаће три сата, и очекује се публика из целе Србије. У односу на досадашње концерте, у Нишу 4. јуна биће и мањих разлика у избору бројних хитова 'Парног ваљка', али омиљене песме публике неће изостати", најавио је Мешковић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара