Џеј Ло у споту са „мексичким Бредом Питом“

Латиноамеричка дива Џенифер Лопез, снимила је у Мексику спот за нумеру "I'm Into You", коју пева са репером Лил Вејном. Певачица се у споту нежно грли са кубанским глумцем Вилијамом Левијем, јавности познатим под надимком „мексички Бред Пит“.

Поред обавеза које намеће позиција судије у емисији Амерички идол, Џенифер Лопез успешно промовише свој седми албум "Love?".

Након што је сингл On the Floor достигао платинасти тираж у САД и нашао се на првом месту светских топ листа у чак 17 земаља, Џеј Ло је лансирала нови сингл који претендује да освоји топ листе у блиској будућности.

Нумера I'm Into You је дует са популарним Лил Вејном, и уједно и други сингл са албума "Love?", који је заводљива Порториканка објавила 3. маја ове године.

Песму је написао Таио Круз, док продукцију потписује "Stargate". Спот је снимљен у Мексику, а своје виђење егзотичне плаже у сумрак дала је редитељка Мелина.

Певачица се у споту нежно грли на плажи са кубанско-америчким глумцем Вилијамом Левијем, познатим под надимком „мексички Бред Пит".

Однедавно певачица, играчица и глумица је важи за најлепшу жену у свету, макар је тако оценио жири часописа Пипл (People), а бројни љубитељи звука латино диве деле то мишљење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара