Читај ми!

Након пиратске и званична верзија нове песме

Најновија жртва пиратске активности је Бијонсе. Убрзо након што се сингл "Run the World (Girls)" мистериозно појавио на Интернету, тамнопута певачка звезда, на одушевљење фанова, објавила је и званичну верзију песме.

Сингл под називом "Run the World (Girls)" којим Бијонсе најављује четврти самостални студијски албум недавно се необјашњиво појавио на Интернету.

Атрактивна певачица није се предала очају, већ је решила да брзо делује и објави и званичну верзију песме. Љубитељи звука ритам и блуз диве одушевљено су прихватили ту вест и за само два дана песлушали оригиналну нумеру на Јутјубу више од 400.000 пута.

Певачица је излазак албума са новим песмама најавила за јун и нагласила да вредно ради већ дуго.

У ишчекивању хитова који ће протрести планету, у медијима се све чешће помиње и дует са Ријаном који би могао да се нађе међу њима, а вести о томе стижу наизменично из табора обе певачице.  

„Ријана је желела да ради са Бијонсе већ дуже време. После разговора о снимању заједничке нумере, на овогодишњој додели Греми награда, коначно су нашле времена да снимају заједно," наводе поверљиви извори из продукционог тима младе певачке звезде.

Очекује се да Бијонсе ускоро своје фанове обрадује и спотом за нови сингл. Режија видео клипа поверена је Франсису Лоренсу, који већ дуго сарађује са Лејди Гагом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара