Читај ми!

„Грув армада“ на „Егзиту“

Најављујући ватрени наступ британских музичара, организатори „Егзита“ потврдили су да ће на листи извођача ове године бити и „Грув армада“. У Денс арену познати електро-дуо донеће уникатну мешавину снажних нумера као и нови концепт наступа под називом „Ред лајт“.

Британски електро-денс дуо „Грув армада" (Groove Armada) наступиће у Денс арени фестивала „Егзит" (Exit), који ће бити одржан од 7. до 10. јула у Новом Саду.

„'Грув армада' долази са новим концептом наступа названим 'Ред лајт'. Вртели су плоче на врховима планина, удаљеним плажама, у Лос Анђелесу у авиону из Првог светског рата! 'Ред лајт' спаја управо ту традицију са десетогодишњим искуством на великим наступима", наводи се у саопштењу организатора Фестивала.

Двојац Тома Финдлија и Ендија Катоа, назван по лондонској дискотеци из седамдесетих година, прошле године је редефинисао звук шестим албумом Black Light.

„Овог лета, 'Грув армада' долази у Денс арену са уникатном мешавином препознатљиво снажних нумера, међу којима је и нови 'Ред лајт' материјал и обећавају ватрени сет, а треба им веровати на реч, с обзиром на то да ће радити на комбинацији од четири дека, синтова и ефеката", обећавају представници „Егзита".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара