Читај ми!

Џорџ испунио обећање

Баш као што је и најавио, познати поп музичар Џорџ Мајкл снимио је обраду песме Стивија Вондера "You and I" и посветио је краљевском пару и њиховом венчању.

Британски певач Џорџ Мајкл је испунио обећање и снимио песму у част венчања принца Вилијама и Кејт Мидлтон, заказаног за 29. април.

Обрада песме Стивија Вондера "You and I" (Ти и ја) може се бесплатно преузети са Мајкловог сајта, а певач је позвао обожаваоце да новчане прилоге дају добротворном фонду „Краљевско венчање".

Мајкл је песму премијерно извео у петак, у емисији Пирса Моргана на Си-Ен-Ену (CNN).

Певач је нагласио да је нумеру снимао два дана и да је Вондер одобрио њену бесплатну дистрибуцију. „Дошао сам на ту идеју прошле седмице, јер сам желео да јавно изразим радост због венчања", рекао је том приликом Мајкл.

Познати кантаутор је био пријатељ Вилијамове мајке, покојне принцезе Дајане, али је рекао да не очекује да ће бити позван на венчање њеног сина.

На Твитеру је написао да би венчању требало да присуствују људи које младенци воле, а не бивши преваранти и поп звезде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије