„Јелен топ 10“ креће на турнеју

Тромесечна „Јелен топ 10 турнеја“ бендова, покренута на основу популарне рок емисије на Радио-телевизији Србије, почиње 15. априла у Новом Саду и обићи ће више од 15 градова Србије. На свим концертима ће свирати „Дарквуд даб“, „Канда, Коџа и Небојша“ и „Бјесови“, док ће се остали састави мењати од града до града.

„Јелен топ 10 турнеја", која креће 15. априла из Новог Сада, током три месеца обићи ће више од 15 градова Србије, најавили су организатори.

Идеја овакве турнеје је произашла из недељне рок емисије Јелен топ 10 на Радио-телевизији Србије.

Како је најављено, током читаве турнеје свираће Дарквуд даб, Канда Коџа и Небојша и Бјесови, док ће се од града до града мењати остали састави међу којима су Велики презир, Нежни Далибор, Хипнотајзд, Обојени програм, Горибор, Блок аут и други.

Први концерт најављен је за 15. април у новосадској „Фабрици".

Следећа станица „Јелен топ 10 турнеје" је крагујевачка дворана „Шумадија", где 16. априла наступају Велики Презир, ККН, Хипнотајзд, Дарквуди и Бјесови.

„У жељи да промовишемо квалитетну урбану музику, која је обележје емисије 'Јелен топ 10', покрећемо турнеју која ће током априла, маја и јуна обићи петнаестак градова, међу којима су Београд, Нови Сад, Крагујевац, Лесковац, Чачак, Сремска Митровица...", навео је Лазар Сакан, водитељ емисије и промотер турнеје.

За сада је потврђено да „Јелен топ 10 турнеја" долази 22. априла у биоскоп „Праг" у Чачку, 23. априла у клуб „Рупа" у Сремској Митровици, 29. априла у простор „Зум" у Лесковцу и 30. априла у Дому омладине Панчево, док се у Београду у мају могу очекивати два велика концерта са по три бенда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво