На првом месту шести пут

Нови албум Бритни Спирс "Femme Fatale", заузео је прво место на „Билбордовој“ листи најпродаванијих издања и то је уједно шести албум поп певачице који је стигао на сам врх. Успешније од ње су само Мадона са седам и Барбара Стрејсенд са чак девет најбољих албума.

Бритни Спирс је заузела прво место Билбордове (Billboard) листе најпродаванијих албума са издањем Femme Fatale. Ово је уједно и њен шести албум који се нашао на овако високој позицији, а продат је у 276.000 копија само у току прве недеље.

Једини боље котирани женски извођачи од ње су Мадона са чак седам албума који су стигли на прво место и неприкосновена Барбара Стрејсенд са чак девет најбољих издања.

Једини албум Спирсове који је заобишао врх музичких листа био је Blackout из 2007. године.

Њен претпоследњи албум Circus из 2008. забележио је много већу продају у самом старту, чак 506.000 примерака издања, али то критичари објашњавају већем нестрпљењу публике која је месецима пре тога гледала како музичка звезда пролази кроз приватне и професионалне проблеме.

Први сингл са Femme Fatale албума, Hold It Against Me, такође, показао се веома успешним, заузевши прво место на листи најпродаванијих синглова, док је други Till the World Ends дошао до четрнаестог места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво